Information till medlemmar

Alla medlemmar i Visborgs OK kan logga in på hemsidan, och kommer då att kunna se information och dokument som är reserverade för klubbens medlemmar.

De flesta av dessa sidor finns under "Föreningen" på menyn. Bland annat Stugvärdslistan, Snöröjnings och spårjour samt dokument för årsmötet och protokoll.

Alla som är medlemmar i Visborgs OK har en inloggning till medlemsidorna och Idrottonline. Detta gäller om du har en epostadress som du registrerat i föreningen.

Logga in

För att logga in klickar du på hänglåset längst upp till höger på hemsidan. Du anger antingen ditt personnummer eller IdrottonlineID.

Mer info finns i Manualen från IdrottOnline.

Inloggning VOK

Glömt lösenord

Om du har glömt ditt lösenord till Idrottonline, så kan du få ett nytt skickat till din epostadress. Klicka på hänglåset längst upp till höger och sedan på länken "Glömt lösenord". Då skickas ett nytt till dig via epost. Om det inte fungerar, hör av dig till Lena Nyström..

Inloggning